Dreams do come true

arbejdsbord-1

I dette indlæg vil jeg indvie jer lidt i et projekt, jeg har haft gang i en rum tid efterhånden. Et projekt jeg inderligt brænder for og elsker at sidde at arbejde med. Det er en kæmpe gave at have givet mig selv ‘lov’ til at forfølge en af mine store drømme, og det er netop det, det hele handler om.
Jeg har i øjeblikket mange bolde i luften, og disse bolder kaster endnu flere af sig, hvorfor mine dage ofte er fyldt ud og tiden til afslapning og afkobling er efterhånden minimal.
Som mange af jer nok har læst jer frem til, sidder jeg i øjeblikket og skriver speciale, altså når tiden er til det. Til juni afslutter jeg min kandidat i kunsthistorie ved Aarhus Universitet, og selv om arbejdslivet (og tilfredsstillelsen) inden for faget er meget tillokkende, er der alligevel noget, der lokker endnu mere; nemlig mit eget projekt.

kalender-med-kaffe
– Min kalender er i øjeblikket fyldt ud af specialeskrivning, 20 timer/ugen på en arbejdsplads, mit eget projekt og de sidste møder med trykkerierne –

Det er et projekt, jeg har arbejdet på siden juni sidste år, altså godt 9 måneder efterhånden. Det er mit hjertebarn, som opfylder alle de ting, jeg kan elsker at arbejde med, gøre mig klogere på og omgive mig med, nemlig en positiv hverdag, målsætninger, mindfulness, drømme og glæde. Somehow lyder det bedre på engelsk; a positive every day, goal setting, mindfulnes, dreams and happiness. Det er det mest inspirerende for mig at omgive mig med i min hverdag, og det er næsten endnu mere inspirerende at kunne videregive al den viden, jeg gennem mange år har tilegnet mig gennem the law of attraction, coaching, mindfulness og positiv tænkning. Tro og i særdeleshed vilje kan flytte bjerge, hvilket jeg i efterhånden mange sammenhænge har oplevet på eget sind. Det er magisk, hvad man i stand til at ændre og optimere, hvis man ændrer sit tankemønster – og hvis man har en lille hjælper ved hånden, som holder hånd i hanke med målsætninger, taknemmelighed og tanker. 

morgenhygge-i-sofaen-med-kaffe
– Når mine dage tillader det, starter de gerne sådan her: et bad efterfulgt af en kop kaffe i hyggetøj – 

Projektet jeg har siddet med de sidste mange måneder udgøres af to bøger. Ikke bøger jeg decideret har skrevet, men bøger jeg har lavet. Bøgerne skal ses som en hjælp til selvhjælp, et skub i den rigtige retning og som en mulighed for at udfolde dit fulde potentiale, hvad end det måtte være. Bøgerne har jeg selv skrevet en del i undervejs i processen og endda skrevet meget lignende i mine egne, gamle notesbøger, netop fordi jeg manglede skabelonerne, som jeg nu selv har skabt. Det er en kæmpe oplevelse at ‘få lov’ at lave det, jeg holder så meget af og omgive mig med det, jeg er så passioneret omkring. Alle burde give sig selv muligheden for dette, og vejen er muligvis lang, men den er det hele værd! Jeg har stadig lang vej igen, da jeg hele tiden sætter mig nye mål, som jeg gerne vil opnå – og det er lige præcis her, at én af bøger kommer ind i billedet, nemlig The New Diary – 12 Weeks, som er en bog, der hjælper dig med at nå dine målsætninger, hvori du bliver i stand til at formulere dit mål i korte, præcise sætninger, du bliver tvunget (frivilligt, vel at mærke) til at skrive dine visioner og dine drømme ned for din fremtid, og du bliver holdt op på at nå dine delmål og målsætninger for den pågældende dag og uge i kraft af bogens udformning. Det er genialt, hvis jeg selv skal sige det! Jeg har mange gange i mit liv haft brug for en sådan bog, og nu bliver det snart en realitet, at den kommer til at ligge fremme – måske også hos dig? Den kommer nemlig til salg på min webshop, som jeg er i fuld gang med at sætte op!kaffe-og-lys-febrJeg har netop rettet blue printet færdigt og sender det af sted til tryk i morgen, og jeg kan slet ikke vente med at stå med den færdige bog mellem hænderne! Det er den ultimativt fedeste følelse i hele verden! I går hentede jeg nemlig den første (!!!) kopi af min anden bog, 100 Days of Gratitude, hos trykkeriet, og er du vimmer, hvor var jeg ekstatisk! Hele vejen hjem sad et smil, som blev ved med at trække i mine læber. Til sidst kunne jeg ikke holde det tilbage, og jeg kom nærmest til at gå at grine for mig selv af ren lykke – lykke over at jeg er på vej mod mit mål, at jeg gik med min færdige bog i den ene hånd og at jeg var på vej hjem for blot at sidde med den, mærke det lækre omslag og den gode papirkvalitet – og selvfølgelig over, at jeg skulle tage nogle billeder af den! Det blev ikke til det bedste, da mørket var ved at falde på og lyset dermed ikke var helt optimalt…

100-days-of-g-billede– Men den er ret flot, er den ikke? –

Konceptet bag bogen går i tråd med det ovennævnte; at jeg selv har haft brug for både denne og The New Diary – 12 Weeks, både i kraft af at jeg manglede et redskab som kunne holde hånd i hanke med det, jeg ville gøre og fik gjort samt det, at jeg er vokset op med altid at se livet og tingene fra en positiv vinkel. Jeg har selv ført en gratitude journal i mange år, men jeg manglede en rigtig bog, som var skabt til formålet, frem for ‘bare’ at skrive tingene ned i en lille lommebog, som har i årenes løb har ligget på mit sengebord. Og her er den altså, den færdige bog (!), som jeg i så mange år har manglet! Jeg glæder mig ovenud meget til at åbne webshoppen og ‘put it out there’, det er det vildeste jeg til dags dato har udsat mig selv for i forhold til det, jeg vælger at fylde mine dage ud med, og det er har helt klart været den rigtige beslutning.
Anyhow, så glæder jeg mig til at vise jer The New Diary – 12 Weeks, den bog det hele startede med, hvor jeg tvang mig selv til at lære at begå mig i InDesign og som jeg har haft så megen glæde af at lave ❤

Advertisements
Dreams do come true

2 thoughts on “Dreams do come true

    1. TAK for din SØDE kommentar Caroline! Jeg glæder mig SÅ meget til at få nummer to bog i hænderne, og jeg glæder mig så meget til at sende begge til dig 😀 TAK igen, du kan tro, det både varmer og giver blod på tanden!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s